(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Suutarilaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Polygon Finland Oy:lle osaavaa ja motivoitunutta varastotyöntekijää. Työtehtävä: Tässä työtehtävässä toimit monipuolisissa ja kiinnostavissa työtehtävissä. Erilaisten varastotyöntekijän tehtävien lisäksi toimit koneiden huollon sekä jälkivahinkojen torjuntatoimenpiteiden parissa. Aluksi työtehtäväsi koostuvat pääasiallisesti erilaisista varatotyöntekijän tehtävistä, kuten varaston järjestyksestä huolehtimisesta, lähetysten vastaanotosta ja lähettämisestä sekä sekalaisista kiinteistön kunnossapitotöistä. Sinut myös perehdytetään työmailta tulevien koneiden huoltotehtäviin. Kun osaamisesi kehittyy, pääset varasto-, kunnossapito,- ja huoltotehtävien lisäksi perehtymään kiireellisten jälkivahinkojen torjuntatoimenpiteisiin, kuten kosteudelle alttiin omaisuuden suojaukseen ja arvokkaan irtaimiston hätäsiirtoihin. Odotamme sinulta: Tehtävässä pärjääminen edellytää aikaisempaa kokemusta varastotyöstä. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla aikaisempaa kokemusta laitehuollosta tai jälkivahinkojen torjunnasta, sillä näihin tehtäviin perehdytetään. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia, trukkikokemus katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista. Odotamme sinulta halua oppia uutta ja toimia asiakaslähtöisesti. Toivomme, että olet kiinnostunut kasvamaan osana organisaatiota ja sitoutumaan työtehtäviisi. Etsimämme henkilö kykenee toimimaan itsenäisesti, tuloksellisesti ja organisoidusti. Työpäivät ovat usein vaihtelevia ja työ sopii henkilölle, joka on kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä ja mahdollisuudesta kehittyä ammatillisesti.

Tarjoamme sinulle:

Tehtävä on aluksi määräaikainen Amikon kautta, mutta sopivalla henkilöllä on hyvä mahdollisuus työllistyä määräaikaisuuden jälkeen suoraan Polygonille. Tarjoamme tehtävään kilpailukykyisen palkkauksen. Saat toimenkuvaan hyvän perehdytyksen, alaan liittyvän erikoiskoulutuksen sekä motivoituneen asiantuntijatiimin tuen työhösi. Saat työssä sopivasti itsenäisyyttä ja tiimin tukea. Käytössäsi on laadukkaat työkalut ja puitteet työntekoon. Sinulla on myös mahdollisuus jatkokouluttautua ja edetä urallasi.

"Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä kiinteistöjen terveyden puolesta! Tukenasi on loistava työporukka ja yritys, jossa panostetaan hyviin työolosuhteisiin ja urakehitykseesi. Polygon on kansainvälinen kasvuyritys, joka on toiminut menestyksellisesti Suomessa jo yli 40 vuotta. Olemme osa 14 eri maassa toimivaa Polygon-konsernia, joka on Euroopassa alansa markkinajohtaja. Yhtiömme palveluksessa Suomessa on yli 300 henkeä ja toimipaikkaverkostomme kattaa koko maan. Toimintamme keskittyy kiinteistövahinkojen torjuntaan ja korjaamiseen, sisäilmatutkimuksiin sekä olosuhdehallintaan mm. rakennustyömailla." -Polygon Finland Oy

Haet tehtävää:

Tehtävää haet nettisivujemme www.amiko.fi kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heto sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat viikolla 42, joten toimithan pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa soittamalla p. 050 476 6545, Jatta Koivisto.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!