(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Suomen Sanser Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018Työn kuvaus:
  Suomen Sanser Oy on yrittäjän, työnantajan, urheiluseurojen ja urheilufanien paras ystävä. Meiltä saat niin yksilöidyt liikelahjat, mainostuotteet, työvaatteet kuin fanituotteetkin omilla merkkauksillasi. Hoidamme koko mainostuotteiden prosessin aina suunnittelusta ja tuotannosta, varastointiin ja toimituksiin asti.
 
Etsimme nyt asiakkaallemme Suomen Sanser Oy:lle tarkkaa ja motivoitunutta
 
VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Tampereelle.
 
Työ Suomen Sanserin varastolla on monipuolista ja tarkkuutta vaativaa. Lähtevän ja saapuvan tavaran pelkän hyllyttämisen ja pakkaamisen sijaan tehtävässä esimerkiksi aina tarkastetaan saapuvat ja painoon menevät sekä sieltä tulevat tuotteet ennen asiakkaille lähettämistä. Työssä ollaan paljon tekemisissä ihmisten kanssa, niin talon sisäisten kuin ulkoisten asiakkaiden. Odotammekin hakijoilta sosiaalisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
 
Emme odota hakijoilta aiempaa kokemusta varastotyöstä, vaan kaikkein tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen, reipas, tarkka ja motivoitunut tekemään työsi huolellisesti sekä palvelemaan asiakkaita. Toki kokemuksen saman toimialan varastosta katsomme eduksesi.
 
Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vaihtelevan työn mukavassa työporukassa. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja saat taustallesi osaavan tiimin tuen. Määräaikaisen työn arvioitu kesto on kuusi kuukautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaan työntekijäksi. Työtä tehdään päivävuorossa.
 
Hae heti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Juulia Lehtonen, p. 050 444 4448 / juulia.lehtonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Juulia Lehtonen, +358 50 444 4448


Toimipaikka:  Tampere