Varastotyöntekijä (Suomen Kaukokiito Oy)
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2022

Kaukokiito on logistiikka-alan asiantuntijaorganisaatio, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Yli 2000 kaukokiitolaista työskentelee ympäri Suomen yhteisen tavoitteen eteen: me toimitamme aina parempia asiakaskokemuksia. Tuotamme ja kehitämme kuljetus- ja kokonaislogistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Olemme ensimmäinen Suomessa toimiva rahdinkuljettaja, joka on ottanut käyttöön digitaalisen toimitusketjun. 

Oletko aktiivinen ja kehityshaluinen logistiikka-alan osaaja? Haluaisitko olla mukana edistämässä Kaukokiidon visiota toimittaa aina parempia asiakaskokemuksia? Loistavaa, voisit olla sopiva työntekijä Kaukokiidolle!

Etsimme Kaukokiidon kasvavaan joukkoon Pirkanmaan alueelle VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Varastotyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat lähetysten manuaalista ja koneellista käsittelyä, keräilyä, vastaanottoa, trukilla ajoa sekä varaston ylläpitoa. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta varaston perusprosesseista sekä taito trukilla ajoon. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin.

Etsimämme työntekijä on Kaukokiidon arvojen mukaisesti joustava, avoin ja luotettava. Sinulta löytyy halua kehittää sekä Kaukokiidon että omaa toimintaasi aina parempien asiakaskokemusten tuottamiseksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä vakituisen työsuhteen kehittyvässä yrityksessä. Työssä noudatetaan AKT:n työehtosopimusta.

Työ alkaa vuokratyösuhteena Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Kaukokiidon kumppanina Eezy Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytointiprosessin kokonaisuudessaan ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Titta Saarinen, p. 050 500 4190 tai sähköpostitse titta.saarinen@eezy.fi

 

Kaukokiito on suomalaisten perheyritysten omistama ketju. Perheyrittäjyys näkyy Kaukokiidon arjessa kasvollisuutena, avoimuutena ja maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä. Kaukokiidossa saman pöydän ääressä istuvat kaikki nimikkeestä ja työnkuvasta riippumatta. Yritystä ajaa eteenpäin rohkeus, halu kehittyä ja kehittää uutta. Työntekijät, asiakkaat sekä ympäristön hyvinvointi ovat edellytyksiä Kaukokiidon menestykselle. Kaukokiidolle on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546583
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä, Tampere