(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Startax Finland Oy:lle
Startax Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Startax Finland Oy on Suomen johtava henkilö- ja hyötyajoneuvojen sähkövaraosien maahantuontiin erikoistunut tukkuliike. Heidän toimintaansa kuuluvat varaosat, sähkövarusteet ja asennustarvikkeet autovaraosaliikkeiden, automaahantuojien ja teollisuuden tarpeisiin. Ammattimaisen ja asiantuntevan palvelun ohella Startax tarjoaa asiakkailleen kattavan yli 60,000 nimikkeen valikoiman autosähköalan tuotteita. Tuotevalikoimamme kattaa lähes kaikki maailman johtavat tuotemerkit ja valmistajat.

Etsimme Startaxin tiimiin nyt varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde alkaa Adeccon kautta 12 kuukauden työsuhteena, jossa mahdollisuus vakinaistua Startaxin kirjoille. Työpaikka sijaitsee Tampereen Sääksjärvellä hyvien bussiyhteyksien päässä. Työtä tehdään arkipäivisin klo 11-19 ja 37,5h/viikko.

Etsimämme henkilö voi olla varaston tehtävistä jo kokemusta omaava konkari tai alalle haluava työuransa alkuvaiheessa oleva tekijä. Tärkeintä on, että olet halukas oppimaan ja kehittymään tehtävässäsi. Tukkuliikkeen varastolla tarkkuus, ahkeruus ja nopeat hoksottimet ovat ominaisuuksia, joita sinulta odotamme. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtäviisi, joten ASENNE ratkaisee!

Varastotyöntekijän tehtävissä tulet työskentelemään pakkaamon tehtävissä, jossa yhdessä tiimin kanssa vastaat tilausten valmistelusta lähetystä varten. Startaxilla kokemuksen karttuessa sinulla on myös mahdollisuus työskennellä muissa varaston tehtävissä ja yrityksessä on myös mahdollisuudet urakehitykselle.

Mikäli haluat osaksi Startaxin huikeaa porukkaa, laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Lauri Pelkonen, puh. 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi