(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, SSP Finland Oy, Helsinki Airport
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2018
Etsimme asiakkaamme, Select Service Partner Finland Oy:n, puolesta esimieskokemuksella varustettua varaston shift manageria uniikkiin työympäristöön Helsinki- Vantaan lentoasemalle.

Varastossa on seitsemän henkilön tiimi, jossa kaikki antavat työpäivään oman vahvan osaamisensa. Ohjaat tiimiä tekemään oikeita asioita ja vastaat että sovitut asiat hoituvat annetussa aikataulussa.
Vastaat työvuoron sujuvuudesta ja omaat helposti lähestyttävän olemuksen ja jämptin asenteen.

Työ on toisinaan myös hyvin itsenäistä ja tulet tekemään töitä myös toimiston puolella. Työ sisältää tavaran vastaanottoa, tuore-, sekä kuivatuotteiden viemistä eri ravintolapisteisiin, sekä tilausten ja laskutuksen itsenäistä hoitoa. Toimiston puolella työaikasi menee mm. tilausten tekemiseen, tulostukseen, inventaarion tekemiseen ja varaston hallintaan.

Edellytämme työssä vahvaa suomenkielentaitoa ja mielellään kokemusta sekä varasto,- että esimiestyöstä. Työ vaatii hyvän fyysisen kunnon ja hyvät IT taidot. Toimit tarkkaavaisesti alati muuttuvassa työympäristössä ja hallitset ajan käytön suunnittelun ja osaat toimia eri järjestelmien kanssa.

Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 5-15 välille.


Edellytämme sinulta

Edellytämme varastoalan työkokemusta, ammattimaista ja ystävällistä asennetta työhön sekä hygieniapassia (voi suorittaa tarvittaessa).
Toimit tarkkaavaisesti alati muuttuvassa työympäristössä ja hallitset ajan käytön suunnittelun ja osaat toimia eri järjestelmien kanssa.

Kokemus keittiö-, ja elintarvikealasta on sinulle eduksi.
Valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys, joten taustasi tulee olla nuhteeton.


Tarjoamme sinulle

StaffPointin työntekijänä pääset nauttimaan SSP: n monipuolisista henkilökuntaeduista, joihin kuuluu muun muassa tuote- etuja ja alennuksia, autoilevalle parkkipaikka ja julkisiin kulkuneuvoihin luottavalle mahdollisuus käyttää taksia silloin kun työvuoroon ei julkisilla pääse.


Kiinnostuitko?

Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, mikäli kiinnostuksesi heräsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi