(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, SSP Finland Oy, Helsinki Airport
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018
Etsimme asiakkaamme, Select Service Partner Finland Oy:n, puolesta esimieskokemuksella varustettua varaston shift manageria uniikkiin työympäristöön Helsinki- Vantaan lentoasemalle.

Vastaat vuoron sujuvuudesta ja omaat helposti lähestyttävän olemuksen ja jämptin työmoraalin. Sinulla on 7 henkilön tiimi jossa kaikki antavat työpäivään vahvan oman osaamisensa.

Edellytämme työssä vahvaa suomekielentaitoa ja mielellään kokemusta esimiestyöstä.

Työ on toisinaan myös hyvin itsenäistä.

Työ sisältää tavaran vastaanottoa, tuore-, sekä kuivatuotteiden viemistä eri ravintolapisteisiin, sekä tilausten ja laskutuksen itsenäistä hoitoa.
Työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 5-15 välille.


Edellytämme sinulta

Edellytämme varastoalan työkokemusta, ammattimaista ja ystävällistä asennetta työhön sekä hygieniapassia (voi suorittaa tarvittaessa).
Toimit tarkkaavaisesti alati muuttuvassa työympäristössä ja hallitset ajan käytön suunnittelun ja osaat toimia eri järjestelmien kanssa.

Kokemus keittiö-, ja elintarvikealasta on sinulle eduksi.
Valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys, joten taustasi tulee olla nuhteeton.


Tarjoamme sinulle

StaffPointin työntekijänä pääset nauttimaan SSP: n monipuolisista henkilökuntaeduista, joihin kuuluu muun muassa tuote- etuja ja alennuksia, autoilevalle parkkipaikka ja julkisiin kulkuneuvoihin luottavalle mahdollisuus käyttää taksia silloin kun työvuoroon ei julkisilla pääse.


Kiinnostuitko?

Toivomme, että kuulemme sinusta mahdollisimman pian, mikäli kiinnosstuksesi heräsi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Horeca
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
0207 20 62 35 || vaihde 030 047 2001
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi