(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Sisuwoodille
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille 

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄSisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla. 

Tehtävässä pärjäät, kun ymmärrät varastotyön perusteet, osaat käyttää trukkia, olet oikean asenteen sekä motivaation omaava työtä pelkäämätön henkilö. Tule mukaan tekemään laatutyötä hyvässä, reilussa porukassa. 


Eduksi katsotaan, jos on aikaisempaa työkokemusta varastotöistä ja alan koulutus. 

Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen, joka osaa ottaa myös ohjeita vastaan. Osaathan toimia itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös ryhmässä. 


Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi