(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Sisu Autolle Karjaalle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.

Yrittäjävetoinen, vahvassa kasvussa oleva Sisu Auto suunnittelee, markkinoi, myy ja valmistaa Sisu kuorma-autoja. Konsernin palveluksessa olevien runsaan 100 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.

Haemme Sisu Autolle Karjaalle varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja nopeakin aloitus on mahdollista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää varastoalan koulutusta tai vähintään aikaisempaa työkokemusta varastotehtävistä sekä vastapainotrukin käytöstä. Olet aidosti kiinnostunut tehtävästä ja omasta työstäsi sekä halukas kehittämään ammatillista osaamistasi ja oppia uusia asioita.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu kuormien purku trukilla, lavoilla olevien raskaan kaluston osien lajittelu listojen mukaisesti sekä jako eri tuotantolinjoihin. Työtä tehdään päivätyönä yhdessä vuorossa.

Henkilönä olet huolellinen, oma-aloitteinen, jämäkkä ja tarkka erityisesti numeroiden kanssa. Otat vastuun omasta työstäsi, mutta pystyt toimimaan myös pienemmässä ryhmässä. Olet myös valmis sitoutumaan tehtävään pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme sinulle aluksi puolen vuoden työsuhteen henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua Sisu Autolle. Teemme haastatteluja jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi