(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Sisu Autolle Karjaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

SISU on suomalaisen kuljetusvälineteollisuuden huipputuote.
Yrittäjävetoinen, vahvassa kasvussa oleva Sisu Auto  suunnittelee, markkinoi, myy ja valmistaa Sisu kuorma-autoja. Konsernin palveluksessa olevien runsaan 100 erikoistuneen ja sitoutuneen henkilön lisäksi työllistämme välittömästi runsaat 300 yhteistyökumppaneittemme kotimaassa työskentelevää tuotanto- ja jälkimarkkinointihenkilöä.

Työn kuvaus:
  Haemme Sisu Autolle Karjaalle varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta:
  Toivomme sinulta logistiikka-alan koulutusta tai vähintään useamman vuoden kokemusta varastossa työskentelystä sekä vastapainotrukin käytöstä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus varastonhallintajärjestelmistä.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tehtäviisi kuuluu tuotteiden hyllytys sekä kerääminen valmiiden listojen pohjalta ja mahdollinen tietojen päivittäminen järjestelmään.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle aluksi puolen vuoden työsuhteen henkilöstövuokrauksella, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua Sisu Autolle. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Pirkka Lind +358408210177.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  KARJAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja