(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Sipoo
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää tuotantoon. 

Tulisit työskentelemään osana hyvällä huumorilla varustettua tiimiä. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä monipuolistamaan jo aiemmin saamaasi varastopuolenkokemusta. Tässä työssä työnkuvan on monipuolinen ja se sisältää mm. keräilyä, hyllyttämistä, etiköintiä sekä lähettämötyötä. Työympäristönä toimii sekä varasto, että tuotanto, jotka sijaitsevat Sipoossa ja Pornaisissa.  Työ on arkeen sijoittuva päivätyö.

Työpaikan sijainnin takia auton käyttömahdollisuus täytyy olla.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen logistiikan tehtävistä sekä alan koulutuksen. 

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Anni Koskela 

myyntipäällikkö 

0503230543

anni.koskela@aaltovoima.fi 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.