(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Scheteligille
Schetelig Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Etsimme asiakkaallemme Scheteligille Vantaan Petikkoon varastotyöntekijöitä kevään sesonkitöihin. Schetelig tarjoaa laajan valikoiman laatutuotteita, palveluratkaisuja sekä räätälöityä asiakaspalvelua puutarha-alan ammattilaisille. Schetelig palvelee asiakkaitaan laadulla sekä ammattitaidolla Suomessa, Venäjällä, Baltiassa ja Itä-Euroopassa.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa ja töitä on tarjolla ainakin toukokuun loppuun saakka. Osalla työntekijöistä saattaa olla mahdollisuus jatkaa työssä pidempäänkin. Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 8–16, mutta sesongin ollessa kiireisimmillään, työtä saatetaan tehdä välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Ensisijainen työtehtäväsi tulee olemaan tuotteiden keräily tabletin avulla, mutta tarpeen mukaan tehdään myös muita varaston tehtäviä kuten esimerkiksi vastaanottoa, hyllytystä tai pakkausta. Työssä apuna käytetään erilaisia trukkeja, keräilyssä pääsääntöisesti lavansiirtovaunua.

Hakijoilta toivoisimme aikaisempaa varastotyökokemusta ja erityisesti eduksi katsotaan aikaisempi kokemus trukkien operoinnista. Työtehtävissä pärjää henkilö, jolta löytyy oma-aloitteisuutta, reipas asenne työntekoa kohtaan ja ripeä sekä tarkka työote. Työ vaatii tekijältään lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvan suomen kielen taidon.

Tarjolla on paikka tiiviistä ja mukavasta työyhteisöstä, jossa työntekijöiden hyvinvointiin on panostettu mm. rakentamalla työpaikalle oma kuntosali.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!