(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Sastamalaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme asiakkaallemme kahta trukinajotaitoista VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakkaamme on perinteikäs ja pitkät juuret omaava, vakavarainen yritys. He ovat sitoutuneet kehittämään ja valmistamaan asiakkailleen laitteita ja työvälineitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Työhösi kuuluu erilaiset varasto toiminnot, kuten vastapainotrukin käyttö, hyllytys, keräily vastaanotto. Aiempaa trukkikokemusta olisi hyvä olla ja katsomme eduksi varastotyökokemuksen, sekä varastojärjestelmien aiemman käytön. Olethan toimeen tarttuva, tarkka, motivoitunut työntekoon ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa.

Työaika on normaalin päivätyöajan puitteissa tehtävää. Työsuhde on aluksi määräaikainen kestoltaan 6 kuukautta ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!