(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä S-Herkkukeittiöön
S-Herkkukeittiö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

SOK:n tytäryhtiö S-Herkkukeittiö Oy on Vantaan Viinikkalassa toimiva herkkukeittiö. S-Herkkukeittiöllä valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista valmisruokaa ja valmisruoka-annoksia.
Haemme nyt Herkkukeittiön tulevaan syksyyn varastotyöntekijää!

Varastotyöntekijän toimenkuva koostuu tavaran vastaanottamisesta, purkamisesta, lähettämötyöstä sekä järjestelmällisestä varaston ylläpidosta yhdessä varastotiimin kanssa. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä sekä elintarviketuntemusta. Positiivinen ja reipas asenne työskentelyyn on sinulle itsestäänselvyys, eivätkä suuret volyymit pelota, vaan lisäävät vain vauhtiasi. Järjestelmällistä ja huolellista tekijää arvostetaan tässä tiimissä yli kaiken. Yhteistyötaidot ja hyvä yleiskunto on tässä vauhdikkaassa työssä tärkeää. Mikäli sinulla on ravintola- tai elintarvikealan koulutus niin se katsotaan eduksi. Työtehtävä edellyttää hygieniapassia ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työt alkavat 15.8 ja tarjolla on vakituinen, pitkäaikainen työpaikka. Työ on vuorotyötä ja tarjolla on 37,5h/vko:ssa. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Oletko sinä Herkkukeittiön varaston seuraava kingi tai kuningatar? Tartu tilaisuuteen ja laita hakemus heti tulemaan!

Lisääthän hakemukseesi työ- ja opiskelutodistuksesi.