(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Riihimäelle
Master Builders Solutions Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Tule mukaan kansainväliseen erikoisosaajien verkostoomme. Jo sadan vuoden ajan Master Builders Solutions on tarjonnut kehittyneitä kemikaaliratkaisuja rakennusteollisuuden rakentamisen, ylläpidon, korjausrakentamisen ja saneerauksen tarpeisiin. Kattava tuoteportfoliomme sisältää seoksia betonin työstettävyyden ja kestävyyden parantamiseen, ja tuotteita rakennelmien korjaukseen, suojaamiseen ja ylläpitämiseen niiden pitkäikäisyyden kehittämiseksi.

Master Builders Solutions on osa MBCC Group:ia, joka työllistää yli 7,500 henkilöä yli 60 maassa maailmanlaajuisesti. Heidän avullaan yhdistämme tekniikan ja rakennusosaamisen, jotta voimme kehittää ratkaisuja jotka tukevat asiakkaitamme ja mahdollistavat kestäviä rakennusratkaisuja kaikille.

Master Builders Solutions Finland Oy Suomessa myy rakennuskemikaaleja sekä betonin lisäaineita asiakkailleen. Nyt Riihimäen varasto etsii uutta hyvää ja luotettavaa työntekijää varastotiimin jäseneksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Varastotiimiin kuuluu lisäksesi työnjohtaja ja kaksi muuta työntekijää. Työt alkavat heti helmikuun alussa ja kestävät marraskuun 2021 loppuun asti.

Työtehtäviisi kuuluu Riihimäen rakennuskemikaalivaraston päivittäisen toiminnan ylläpito. Huolehdit päivittäin muun muassa asiakkaiden tilausten perusteella keruulistojen muodostamisesta ja tuotteiden keräilystä, kuljetusten lähetystiedusteluista, tavaroiden vastaanottamisesta, purusta ja vastaanottotarkastuksista. Varastotehtävien lisäksi toimit asiakaspalvelijana varaston noutoasiakkaille. Oman osaamisen kehittyessä on mahdollista päästä opettelemaan myös varaston muita toimintoja.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä ja trukilla ajamisesta. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja pystyt työskentelemään hyvin paineen alla. Työssäsi käytät päivittäin myös tietokonetta, joten hyvät it-taidot ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Master Builders Solutions Finland Oy tarjoaa työntekijälle määräaikaisen työpaikan lisäksi kilpailukykyisen palkan, hyvät työpaikkaedut ja monipuolisen työnkuvan. Tässä tehtävässä sinut rekrytoidaan suoraan asiakkaan omille kirjoille. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.1.2021 Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola, p. 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi