(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÄ rengassesonkiin
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 27 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 1500 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi.

Älä anna talven yllättää autoilijoita, tule töihin Vianorille! Haemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ tulevaan rengassesonkiin pääkaupunkiseudulle. Tehtäviä on tarjolla monissa sijainneissa: Helsingissä (Herttoniemi, Kallio, Konala, Lauttasaari, Malmi, Suutarila, Sörnäinen), Espoossa (Juvanmalmi, Olari), Vantaalla ja Porvoossa.

Tässä työssä varastohommia paiskitaan reippaalla tahdilla ja hyvällä meiningillä Vianorin rengasvaraston puolella. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä Vianor kouluttaa sinut työhön perusteellisesti. Edellytämme kaikilta hakijoilta kuitenkin aitoa intoa työtä kohtaan, rivakkaa työskentelyasennetta ja halua tehdä hyvää jälkeä.

Syksyn rengassesonki alkaa tyypillisesti lokakuun alussa ja jatkuu noin 4-6 viikkoa. Rengassesongin laantuessa sinulla on halutessasi mahdollisuus jatkaa työskentelyä Opteamilla taustan ja koulutuksen mukaan esimerkiksi muuttopalveluiden puolella.