(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä rakennustarvikeliikkeeseen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Onko sinulla aikaisempaa tuotetietoutta puutavarasta? Pysyykö trukki käsissäsi? Työllisty kauttamme puu- ja rakennusalan moniosaajaksi!

Haemme Turussa sijaitsevaan rakennustarvikeliikkeeseen ahkeraa ja oma-aloitteista varastotyöntekijää alustavasti määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu asiakastilausten keräys ja paketointi, sekä muut varastotyöhön liittyvät tehtävät, esimerkiksi kuorman purku ja lastaus. Töitä tehdään arkisin 8-16 välillä, mutta toivomme hakijalta tarvittaessa joustoa työaikojen suhteen.

Hakijalta edellytetään kokemusta trukin käsittelystä, sekä aikaisempaa tuntemusta puutavarasta ja rakennustarvikkeista. Työssä menestyvä henkilö on oma-aloitteinen ja huolellinen, sekä fyysisesti hyvässä kunnossa. Työt on mahdollista aloittaa heti syyskuun alussa. Työstä maksetaan kaupan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työilmapiirin mahtavassa työporukassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Liity osaksi rautaisten ammattilaisten huippujengiä ja hae paikkaa jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Maunula, Barona Logistiikka ke klo 13-14 p. 050 465 5027 tai joonas.maunula(at)barona.fi.

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäisyys