(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Radiometer Turku Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018Työn kuvaus:
  " Radiometer Turku Oy on osa Radiometer-ryhmää, jonka toimialana on diagnostiikkatuotteiden suunnittelu, valmistaminen ja markkinointi akuuttihoidon tarpeisiin. Immunokemiaan perustuvat tuotteemme mahdollistavat esimerkiksi luotettavan ja nopean sydäninfarktin diagnoosin terveydenhuollon ammattilaisille. Radiometer Turku Oy työllistää noin 180 henkilöä ja toimii Turun Biolaaksossa. Radiometer on osa Danaher-konsernia ja työllistää yli 3500 henkilöä globaalisti."
 
Haemme asiakkaallemme Radiometer Turku Oy:lle reipasta varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen  kesän loppuun asti. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työssä on myös hyvät edellytykset työn jatkumiselle. Kyseessä on kokoaikainen päiväpainoitteinen työ.
 
Työtehtäviin kuuluvat mm. materiaalien vastaanottotarkistus ja hyväksyntä, hyllytys sekä varaston yleiset järjestelytehtävät. Työnkuvaasi kuuluu myös logistiikkaprosessien suunnittelu ja kehittäminen omien työtehtävien osalta.
 
Edellytämme sinulta:
- Aikaisempaa kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä
- Reipasta ja joustavaa työasennetta
- Perus IT-taidot (MS Office)
- Arvostamme aikaisempaa työkokemusta logistiikan alalta
 
Tarjoamme sinulle:
- Päiväpainoitteisen työn täysillä työtunneilla
- Arvokasta työkokemusta diagnostiikan alalta ja logistiikasta
- Kuukausipalkkaisen työn
- Mahdollisuuden työnjatkoon kesän jälkeen
- Kattavan perehdytyksen
 
Varmiste itsellesi työpaikka arvostetussa yrityksessä ja jätä hakemuksesi sekä CV:si saman tien. Hae paikkaa 10.06.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut hakuajan aikana. Lisätietoja paikasta antaa HR Consultant Nelli Mattila arkisin klo 9-15, p. 040 703 5375, nelli.mattila@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nelli Mattila, +358407035375


Toimipaikka:  Turku