(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, PostNord
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Asiakasyrityksemme PostNord Oy on kansainvälinen logistiikka-alan konserni, joka on toiminut Suomessa yli kaksikymmentä vuotta. PostNordin lähtökohtana on tarjota turvalliset, yksinkertaiset ja joustavat, niin yrityksiä kuin kuluttajiakin palvelevat logistiikkaratkaisut kansainvälisellä tasolla. Konserni työllistää pohjoismaissa tuhansia henkilöitä, joista useita satoja Suomessa. 

Haemme nyt PostNord Oy:n palvelukseen lukuisia

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin Osumakuja 1-3 osoitteessa sijaitsevaan varastoon. Työtehtävässä työskennellään ensisijaisesti tavaratalo-verkkokaupan keräily- ja pakkaamotehtävien parissa.

Haemme tehtävään motivoituneita henkilöitä, jotka aidosti haluavat tehdä töitä ja jotka eivät pelkää korkeita paikkoja, rutiineja tai toistuvia työtehtäviä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen varasto- tai terminaalityötehtävistä, jonka lisäksi toivomme aikaisempaa kokemusta työntömastokeruusta, korkeakeruusta ja pakkaamotyöskentelystä yleisellä tasolla. 

Työvuorot sijoittuvat ma-pe välille joko 06:00-14:00 tai 14:00-22:00 vuoroihin. Tarjoamme mahdollisuuden myös ylitöihin.
Työsuhteet solmitaan alkamaan osa-aikaisina, mutta tarjoamme realistiset mahdolliset työskennellä kokoaikaisesti tietyn ajan kuluessa. Työt alkavat HETI.

Katso minkälaista PostNordilla työskentely on: https://duunitori.fi/tyoelama/wippiiwork-postnord-terminaalin-tyopaikat/

Hakijoita odotamme:
-Kokemusta varasto- tai terminaaliympäristössä työskentelystä
-Tarkkaa ja ripeää työskentelyotetta
-Halua tehdä rutiininomaisia työtehtäviä
-Hyviä suomen kielen taitoja
-Valmiutta työskennellä korkeakeräyksen parissa (7m)

Eduksi katsomme:
-Kaiken aikaisemman kokemuksen varaston työkoneiden käytöstä

Työhön valitulle tarjoamme:
-Nuorekkaan ja modernin työympäristön
-Mahdollisuuden työllistyä myös kokoaikaisesti
-Kaupan Varasto TES mukaisen palkkauksen lisineen

Suosittelemme jättämään hakemuksen heti, sillä paikkoja täytetään sitä mukaan kun sopivia henkilöitä haastatellaan. Tutustuthan ilmoitukseen huolellisesti ennen mahdollista puhelintiedustelua ja huomioithan, että hakemuksia käsitellään ainoastaan sähköisessä muodossa järjestelmämme kautta.

Rekrytointia hoitaa:

Ronie Oljemark
Palvelujohtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com
045-343 2722