(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Porvoon Jalostamolle
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Hei sinä teräksestä taottu varastotyön ja asiakaspalvelun moniosaaja! Meillä on juuri nyt etsinnässä Asiakasyrityksellemme Porvooseen Kilpilahden Jalostamolle aitoon pop-up henkiseen ympäristöön VARASTOTYÖNTEKIJÄ !

Oletko kiirettä pelkäämätön, innokas hymyssä suin töitä tekevä asiakaspalvelija, jolta hoituu jopa telttaympäristössä homma kuin homma etkä pelkää kohdata haasteita?

Tule mahtavaan joukkoomme ja tartu ainutlaatuiseen tilaisuuteen kansainvälisessä ympäristössä! Tehtävässä aiempi varastotyö- ja asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksesi. Sinun olisi hyvä puhua ainakin suomea ja englantia. Tässä hommassa asenne ratkaisee, työ on vaihtelevaa ja työajat sijoittuvat 05 - 22.30 välille, pääosin arkisin, mutta on myös mahdollisuus viikonloppuvuoroille.

Työn kesto on 20. 4. - 31.5. ja työt jatkuvat mahdollisesti koko kesän elo-syyskuulle saakka.

Asiakas tarjoaa Sinulle työhön vaadittavat työturvallisuuteen liittyvät koulutukset, jotka järjestetään huhtikuun alussa. Hygieniapassi sekä salmonellatodistus vaaditaan töiden aloitukseen mennessä, lisäksi omat työvaatteet tulisi olla käytössä.

Paikan päälle pääsee parhaiten kulkemaan omalla autolla.