(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Pirkkalaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Asiakkaamme hakee VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ Pirkkalaan.

Asiakkaamme hakee reipasta ja motivoitunutta varastotyöntekijää varastotehtäviin. Eduksi katsotaan audio- ja videolaitetuntemus, sekä koulutus ja kokemus muun muassa ääniteknikon työstä. Tehtävänäsi on kuorman purkua, hyllyttämistä ja pakkaamista. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä ja vastapainotrukinajotaito on työssä etuus. Työpisteesi on pääosin Pirkkalassa, mutta työkohde saattaa myös vaihdella. Tehtävä on aluksi yhden päivän mittainen, mutta hyviä työntekijöitä asiakasyritys haluaa käyttöönsä myöhemminkin. Työaika yhden päivän hommassa on 9-16, mutta jatkossa työajat vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan, josta johtuen työtä voi olla viikonloppuisin, iltaisin ja mahdollisesti öisinkin ja töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta asennetta työtä kohtaan, sekä halu tehdä rutiininomaista työtä. Tekniikan tuntemus työssä on etuus.

Työt ovat määräaikaisia. Työssä edellytämme suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!