(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (Pirkkala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Asiakasyrityksemme JIS-Automation Oy on vankan aseman saavuttanut automaatio- ja sähköalan yritys, joka toimittaa automaatiokeskuksia sekä monipuolisia sähkö- ja automaatiojärjestelmiä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.jis-automation.fi/

Etsimme nyt voimakkaasti kasvavalle ja kehittyvälle asiakasyrityksellemme Pirkkalaan energistä ja innokasta varastotyöntekijää heti alkavaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa neljän kuukauden vuokratyösuhteella, jonka päätteeksi hyvä tekijä siirtyy JIS-Automation Oy:n kirjoille.

Työnkuva koostuu tyypillisistä varastotyötehtävistä, kuten tavaran vastaanotto, hyllytys, pakkaus ja lähetys sekä trukilla ajo. Tehtävään kuuluu myös asiakaskontaktointia liittyen tavaran luovutukseen sekä satunnaisiin toimituksiin asiakkaille yrityksen pakettiautolla. Työtehtäviin sisältyy lisäksi jonkin verran myös sähkökeskuksien kokoonpanotyötä. Kokemus metalli-/sähkötöistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys.

Toivomme hakijalta sitoutuneisuutta pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Arvostamme hyvää työmoraalia, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on reipas ja aktiivinen työote ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen mukava tyyppi.

Työaika on liukuva klo 7 – 16 -välillä, 7.5 h / pv, 37,5 h / vko. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Tässä sinulle mahdollisuus työllistyä teknologiateollisuuden vahvaan ja nuorekkaaseen edelläkävijäyritykseen, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja työilmapiiri.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8-10 ja 14-16 -välisinä aikoina Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.