(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Pirkanmaan alueelle

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

kokoaikaiseen työsuhteeseen!


Työnkuvasi koostuu monipuolisista, varaston ylläpitoon liittyvistä tehtävistä sisältäen myös asiakaspalvelua. Työskentelet itsenäisesti mm. tavaran vastaanoton, kuormien purkamisen ja tuotteiden kuljetusten parissa. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet aktiivisella ja positiivisella asenteella varustettu tekijä, ja omaat mahdollisesti jonkin verran kokemusta varastotyöskentelystä. Asenne kuitenkin ratkaisee! Pidät myös asiakkaiden kanssa toimimisesta, sillä työ sisältää myös asiakaspalvelua. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja järjestelmällisesti nopeatempoisessa työympäristössä.                                                           Ajokortti on työn hoitamisen kannalta välttämätön, trukinajotaito katsotaan eduksi.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena sopivan henkilön löydyttyä loppuvuodesta.          Tässä on erinomainen mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen luotettavalle asiakkaallemme! Palkkaus on kaupan TES:n mukainen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta jo tänään! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=431 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n toimistolta p. 040-5727731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.