(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä / pihalastaaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Etsimme hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme (rakennustarvikemyymälä Tampereella) varastotyöntekijää/ pihalastaajaa. Työ pitää sisällään mm. tavaran vastaanottomista ja lastaamista pyöräkuormaajalla sekä trukin käyttöä yms.

Hakijoilta toivomme:

- aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta se ei ole välttämätöntä

- asiakaspalvelutaitoa

- perushyvää fyysistä kuntoa

- reipasta asennetta

- pyöräkuormaajan ajotaitoa/ kykyä oppia

Työtä tehdään asiakkaamme tiloissa ma - pe 06:30 - 17:00 välisenä aikana (8 h/ pvä, 40 h/ vko). Työssä vaaditaan B -ajokorttia. Työpaikalle pääsee julkisilla. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, ei siis vuokratyösuhde. Tarjoilla on vakituinen työsuhde arvostetussa rakennustarvikemyymälässä täysillä viikkotunneilla ja huippuluokan työkaverit!

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi tai soita Teemu Aalto 0504064127.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman pian. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi