(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Petikkoon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsitkö työpaikkaa, jossa voit tehdä 3-5 vuoroa viikossa mielenkiintoisten varastotehtävien parissa?

Haemme asiakkaallemme Vantaan Petikossa sijaitsevaan varastoon tunnollista ja reipasta varastotyöntekijää. Työtehtävät koostuvat pääosin elintarvikkeiden päätekeräilystä keräilykonetta sekä lavansiirtovaunua apuna käyttäen. Töitä tehdään työvuoron aikana lämpimässä, viileässä (noin +4 astetta) sekä pakkasessa (noin -25 astetta).

Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Joskus saattaa olla myös viikonloppuvuoroja. Töitä on tarjolla 3-5 vuoroa viikossa. Työssä tarvitset hyvän fyysisen kunnon lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, tarkkuutta ja reipasta asennetta. Aikaisempi varastokokemus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin. Meille työntekijän tärkein ominaisuus on aito motivaatio työtehtäviä kohtaan. Palkkaus on Kaupan TES:n mukainen, kokemusvuosista ja koulutuksesta riippuen 11,40-13,05€/h + lisät.

Aloitus työssä on mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena, mutta hyvin töissä pärjäävällä on mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätähän hakemuksesi pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: sujuva suomen kielen taito