(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä - Pertunmaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Vuonna 2007 perustettu Pelaser Oy on varsin nopeassa ajassa kasvanut kahden miehen konepajasta merkittäväksi suomalaiseksi metalliyritykseksi. Teräslevyjen ja ohutlevyosien käsittelyyn erikoistunut perheyrityksemme työllistää tänä päivänä yli 40 metallialan ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 6 miljoonaa euroa.
Etsimme asiakasyrityksellemme Pelaser Oy:lle varastotyöntekijää / varastoesimiestä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Pertunmaalle. Kyseessä on kokoaikainen kaksivuorotyö ja aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti, kun sopiva ehdokas löytyy.

Tehtävän kuvaus

Varastotyöntekijänä huolehdit varaston toiminnasta sekä lähettämön toimenpiteistä, kuten pakkaamisesta ja tilausten asianmukaisesta lähettämisestä. Kokemuksesi perusteella sinulla on mahdollisuus työskennellä myös varastoesimiehen tehtävissä, jolloin vastaat varaston operatiivisesta toiminnasta. 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta innostunutta, oma-aloitteista ja vastuuntuntoista työotetta, tiimityöskentelytaitoja sekä oppimishaluista asennetta tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Katsomme eduksi aiemman varastotyökokemuksen, mutta tärkeintä on, että haluat omalla työpanoksellasi varmistaa varaston ja kuljetusten sujuvuuden. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä, kattavan perehdytyksen työllesi, laadukkaat työtilat sekä modernit tuotannon koneet ja laitteet.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaaEilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostilla mikkeli@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi