(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Pasilaan
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Kaipaatko monipuolisia tehtäviä ja itsenäistä työskentelyä? Haluatko mielenkiintoisen 3-vuorotyön varastolta?

Haemme asiakkaamme varastoon reipasta, luotettavaa ja oma-aloitteellisista varastotyöntekijää monipuolisten työtehtävien pariin. Tarjolla on aluksi määräaikainen työsuhde, mutta töissä hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Työtehtävät pitävät sisällään tavaran vastaanottoa, lähetysten tarkistamista, tuotteiden sisään kirjaamista, hyllyttämistä, keräämistä ja lähettämistä sekä muita varaston yleisiä tehtäviä. Tehtävässä pääset myös toimimaan satunnaisesti varaosien pikatoimituksissa toiselle varastolle, joten B-ajokortti on pakollinen työpaikkaa hakiessa. Töissä käytetään vastapaino- ja työntömastotrukkia, joiden aikaisempi kokemus on eduksi hakijoille. Tehtävään järjestetään kuitenkin kattava perehdytys, jonka aikana trukkityöskentelyä käydään läpi uusien työntekijöiden kanssa, joten ammattilainen sinun ei tarvitse olla trukeilla.

Työskentely tapahtuu rennossa porukassa 3-vuororytmissä työvuorojen sijoittuessa kaikille viikonpäiville. Töitä tehdään lähtökohtaisesti 12 tunnin vuoroissa kolme kertaa viikossa. Työvuorolistat suunnitellaan aina noin kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin työntekijöille, joten oman arjen suunnittelu pidemmäksi aikaa on helppoa. Tehtävässä pärjää henkilö, joka on aidosti kiinnostunut työskentelemään varastolla ja omistaa itsenäisen otteen työskentelyyn. Odotamme hakijoilta perus ATK-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.