(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Pasilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Kaipaatko monipuolisia tehtäviä ja itsenäistä työskentelyä? Haluatko mielenkiintoisen kokoaikaisen työpaikan varastolta?

Haemme asiakkaamme varastoon reipasta, luotettavaa ja oma-aloitteellista varastotyöntekijää monipuolisten työtehtävien pariin. Tarjolla on aluksi määräaikainen työsuhde vuoden loppuun asti ja töissä hyvin pärjäävällä henkilöllä on erittäin hyvä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Toivommekin hakijoiden pystyvän sitoutumaan töihin vähintään vuodeksi.

Työtehtävät pitävät sisällään tavaran vastaanottoa, lähetysten tarkistamista, tuotteiden sisään kirjaamista, hyllyttämistä, keräämistä ja lähettämistä sekä muita varaston yleisiä tehtäviä. Tehtävässä pääset myös toimimaan satunnaisesti varaosien pikatoimituksissa toiselle varastolle, joten B-ajokortti on pakollinen työpaikkaa hakiessa. Töissä käytetään vastapaino- ja työntömastotrukkia, joiden aikaisempi kokemus on eduksi hakijoille. Tehtävään järjestetään kuitenkin kattava perehdytys, jonka aikana trukkityöskentelyä käydään läpi uusien työntekijöiden kanssa, joten ammattilainen sinun ei tarvitse olla trukeilla.

Työskentely tapahtuu rennossa porukassa 3-vuororytmissä työvuorojen sijoittuessa kaikille viikonpäiville. Työvuorolistat suunnitellaan aina noin kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin työntekijöille, joten oman arjen suunnittelu pidemmäksi aikaa on helppoa. Tehtävässä pärjää henkilö, joka on aidosti kiinnostunut työskentelemään varastolla ja omistaa itsenäisen otteen työskentelyyn. Odotamme hakijoilta perus ATK-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Työpaikka sijaitsee Pasilassa Hartwall Arenan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille nopeasti, sillä tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: B-ajokortti