(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Pallet Partnerille
Pallet Partner

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Etsitkö fyysistä päivätyötä? Oletko parhaimmillasi rutiininomaisessa työssä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle sopiva työpaikka!

Haemme asiakkaallemme Pallet Partnerille Nurmijärven Rajamäelle tunnollista ja reipasta varastotyöntekijää. Työtehtävät koostuvat pääosin kuormalavojen lajittelusta sekä korjaamisesta. Työssä käytetään päivittäin perustyökaluja.

Työskentely tapahtuu maanantaista torstaihin klo 7:30-16 ja perjantaisin klo 7:30-14. Töitä on tarjolla 30-38 tuntia viikossa. Työssä tarvitset hyvän fyysisen kunnon lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa, ripeyttä ja rutiininsietokykyä. Aikaisempi varastokokemus katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä työtehtäviin on kattava perehdytys työsuhteen alussa. Meille työntekijän tärkein ominaisuus on aito motivaatio työtehtäviä kohtaan sekä reipas asenne!

Aloitus työssä on mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena, mutta hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuudet myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli haluat työskennellä rennossa, hyvässä ja tiiviissä porukassa, jätähän hakemuksesi pikaisesti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!