(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä pakkasvarastoon
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Tuusulaan pakkasvarastoon kehityskelpoista VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ!

Työtehtävän kuvaus


Työtehtäviisi kuuluvat monipuolisesti erilaiset varastotyöt, kuten keräily, pakkaus ja lähetys elintarvikealan varastossa. Normaalin työskentelyn ohessa toimit varastopäällikön apuna ja sinulla on jatkossa hyvät mahdollisuudet edetä roolissasi. Työskentelet pienessä, innostavassa tiimissä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin eli voit tehdä töitä aamu- tai iltapainotteisesti. 

Hakijan profiili


Toivomme, että hakijalla on aiempaa kokemusta varastotehtävistä ja elintarvikekeräilystä. Olet asiakaspalveluhenkinen, aktiivinen, reipas, motivoitunut ja halukas tekemään kovasti töitä. Työturvallisuus- ja trukkikortti ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Toivomme kuitenkin kokemusta työntö- ja vastapainotrukilla työskentelystä. Puhut sujuvasti suomea ja olet valmis fyysisesti raskaisiin tehtäviin.

Toivomme hakijalta hieman aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä. Eduksi luetaan myös aikaisempi työkokemus elintarviketeollisuuden parissa sekä englanninkielen taito.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta! Lisätietoa tehtävistä saat puhelimitse 040 689 3200.