(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä pakkasvarastolle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2019

Oletko jo kerryttänyt kokemusta varastoalan työtehtävistä?  Toivotko, että työ joustaisi muun elämän ohessa, tarjoten kuitenkin säännöllistä toimeentuloa ja reipastahtista tekemistä? Jatka lukemista, meillä saattaa olla sinulle töitä!


Etsimme nyt KERÄILIJÄÄ asiakkaamme pakkasvarastolle Tuusulan Jusslaan.

Työssäsi keräilet tarrakeräilynä pakastetuotteet eri keräilypaikoilta, järjestät ne lavalle ja kuljetat lavan trukin avulla lähettämöön. Pakasteiden keräys on fyysisesti vaativaa ja kylmää työtä, jota tehdään noin -25 asteen työympäristössä.

Toivomme sinulta kokemusta varastoalan tehtävistä sekä ennen kaikkea hyvää asennetta fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Työturvallisuusmääräysten vuoksi odotamme sinulta täysi-ikäisyyttä. Työaikojen ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkoja.

Tarjoamme sinulle erinomaiset ansiomahdollisuudet sekä tilaisuuden päästä työskentelemään joustavassa, reilussa fyysisessä työssä! Työajat vaihtelevat viikoittain, mutta niissä huomioidaan myös työntekijöiden toiveet. Töitä tehdään pääasiassa 2-vuorossa (6-14, 14-22 välisinä aikoina). Tehtävä on kokoaikainen. 

Palkitsemme hyvästä työstä motivoivalla suoritelisällä! Perustuntipalkkasi muodostuu kaupan alan taulukkotuntipalkasta, pakkasen olosuhdelisästä (20%) sekä itse ansaitsemistasi mahdollisista suoritelisistä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstökonsultti Emmi Sivén, emmi.siven@personalhuset.fi / 050 599 9210

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.