(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä päivävuoroon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Etsitkö pitkäaikaista työsuhdetta päivävuorossa? Jos olet kiinnostunut logistiikka-alasta ja sinulla on alalta kokemusta, tämä työpaikka voi olla sinulle juuri sopiva!

Etsimme asiakkaamme varastolle Vantaan Viinikkalaan varastotyöntekijöitä keräilytehtäviin. Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti erilaisten huoneenlämmössä säilytettävien tuotteiden listakeräilystä. Tarpeen mukaan tehdään myös muita varaston yleisiä tehtäviä. Työaika on arkisin klo 8-16.

Tämä työ sopii sinulle, mikäli olet työntekijänä huolellinen, tunnollinen ja oma-aloitteinen. Tässä työssä tarkkuus on valttia! Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on aikaisempaa varastokokemusta, mutta pakollista se ei ole, sillä tarjoamme työtehtäviin kattavan perehdytyksen. Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan työ- ja koulutushistoriasta riippuen 11,58 - 13,26 €/h. Aloitus työssä on mahdollisimman pian ja työsuhde on pitkäaikainen.

Mikäli tämä paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi viipymättä! Hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.