(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä päivävuoroon
K-Patents Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Kiinnostaako sinua varasto- sekä kokoonpanotehtävät hyvähenkisessä tiimissä?

Haemme K-Patents Oy:lle Vantaan Jumbon viereen varastotyöntekijää. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Elannontie 5, 01510 Vantaa. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti ainakin tammikuun loppuun asti, mutta työtä voi todennäköisesti jatkaa myös ensi kevään ja kesän ajan. Työtä tehdään arkisin klo 07:30-16:30 välillä, eli sinulla on tunnin liukuma käytössäsi.

Toivomme sinun pystyvän työskentelemään sekä varaston- että kokoonpanon puolella. Pääsääntöiset työtehtävät ovat pakkausta, varaston ylläpitoa, kokoonpanoa sekä jonkin verran myös tietokoneella työskentelyä. Kyseessä on lämmin varasto ja tiimi koostuu muutamasta varastotyöntekijästä sekä tuotannon ja viennin ammattilaisista.

Tehtävässä pärjää henkilö, joka on vastuuntuntoinen sekä ripeäotteinen. Aiempi kokemus varastolta katsotaan ehdottomasti eduksesi, mutta tärkeintä on oikea motivaatio työhön ja sujuva suomen kielen taito. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja tästä syystä aiempi kokemus ei ole välttämättömyys.

Jos viihtyisä työ tiiviissä tiimissä kiinnostaa niin jätä hakemuksesi nyt. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: sujuva suomen kielen taito