(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä päivävuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisten varastotehtävien parissa hyvien kulkuyhteyksien varrella?

Etsimme Vantaalle monipuolisissa tehtävissä viihtyvää ja jo hieman varastokokemusta omaavaa työntekijää kokoaikaiseen työhön päivävuoroon.

Työtehtävät koostuvat muun muassa tavaran vastaanotosta, lähettämisestä, keräilystä, pakkaamisesta, inventoinnista ja hyllyttämisestä. Tämän lisäksi työ sisältää myös teollista pakkaamista, eli puulaatikoiden rakentamista ja kasaamista sekä niihin pakkaamista lähetyslistan mukaisesti. Työtä tehdään arkisin klo 6-18 välillä rennossa ja ammattitaitoisessa työporukassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta ainakin osasta yllämainituista tehtävistä ja joka hallitsee vastapainotrukin ja/tai työntömastotrukin käytön hyvin. Työ vaatii tekijältä myös erittäin huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa sekä runsaasti oma-aloitteisuutta. Lisäksi arvostamme hakijoissa erityisesti positiivista asennetta, joustavuutta sekä yleisen tason ymmärrystä varastologistiikan perustoiminnoista. Työssä pärjääminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen osaamista ja hyvää englannin kielen ymmärtämistä.

Tarjoamme mielenkiintoista työtä nuorekkaasta ja rennosta työyhteisöstä vaihtelevien työtehtävien parissa. Työ on aluksi määräaikainen vuoden loppuun saakka, mutta mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen on myös aidosti olemassa. Jos kiinnostuit paikasta ja uskot olevasi oikea henkilö tehtävään, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Paikkoja on auki useampia, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.