(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä päivävuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Oletko hyvä tyyppi, jolta puuttuu vielä kesätyöpaikka täksi kesäksi?

Haemme asiakkaallemme Vantaan Jumbon viereen varastotyöntekijää kesäksi. Töitä on varmasti tarjolla kesä-heinäkuun ajan, mutta sinun on mahdollista jatkaa töissä myös elokuun puolelle. Töitä tehdään arkisin 40h/vko päivävuorossa. Sinulla on liukuma käytössäsi, eli voit tulla joustavasti töihin klo 6-17 välillä.

Kyseessä on asiakas, joka toimittaa teknologiaa kansainvälisesti ympäri maailmaa. Toivomme sinun pystyvän työskentelemään sekä varaston- että kokoonpanon puolella. Pääsääntöiset työtehtävät varaston puolella ovat vastaanotto, tarkistus sekä hyllytys ja kokoonpanopuolella pakkaustehtävät. Kyseessä on lämmin varasto ja tiimi koostuu muutamasta varastotyöntekijästä sekä kokoonpanijasta.

Hakemamme henkilö on ripeäotteinen sekä vastuuntuntoinen ja pystyy tarvittaessa hoitamaan varaston vastaanottoa yksinkin. Aiempi kokemus varastolta on ehdottomasti etu, mutta tärkeintä on oikea motivaatio työhön. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja tästä syystä aiempi kokemus ei ole välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle viihtyisän kesätyön tiiviissä tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä mielekkäiden varastotehtävien parissa. Tehtävässä on mahdollisuus aloittaa heti, joten jätäthän hakemuksesi välittömästi.

Edellytykset työnsaannille: Ripeä työte