(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Päivävuoroon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haluatko tehdä töitä päivävuorossa? Kiinnostaako monipuoliset varastotehtävät hyvien kulkuyhteyksien varrella?

Haemme Vantaalle Kehä III:n ja Tuusulantien risteyksen läheisyyteen asiakkaamme pieneen ja viihtyisään varastoon positiivista ja motivoitunutta varastotyöntekijää. Tarjolla on aluksi määräaikainen työsuhde syyskuun loppuun asti, mutta hyvin tehtävässä pärjäävällä henkilöllä on erinomainen mahdollisuus pitkäaikaiseen työhön ja vakinaistumiseen asiakkaamme kirjoille. Toivomme hakijoiden pystyvän sitoutumaan töihin vähintään vuodeksi.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti varaston erilaisia tehtäviä kuten tavaroiden keräystä, pakkausta, vastaanottamista ja lähettämistä sekä tilanteen mukaan myös asiakaspalvelutehtäviä. Tehtävässä pärjääminen vaatii kohtalaista englannin kielen osaamista sekä perus valmiuksia tietokoneen käyttöön liittyen. Hakemamme henkilö on tunnollinen, oma-aloitteinen ja ahkera sekä hän tulee hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työpaikalla on käytössä työntömasto- ja vastapainotrukki, joten aikaisempi kokemus näiden trukkien käsittelystä on eduksi paikkaa hakiessa. Tehtävään järjestetään kuitenkin kattava perehdytys, joten ammattilainen sinun ei tarvitse vielä olla.

Mikäli koet tehtävän sopivan sinulle, olet hyvässä fyysisessä kunnossa ja sinulla on b-ajokortti, jätä hakemuksesi meille heti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytykset työnsaannille: B-ajokortti