(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä päivävuoroon Vantaalle
Rockwool Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Kaipaatko monipuolisia tehtäviä ja tekemisen meininkiä töihisi? Tarjolla paikka nopeasti kasvavassa kansainvälisessä rakennustarviketeollisuuden varastossa, jossa radio raikaa taustalla ja paikalle on kiva tulla maanantaisinkin.

Etsimme asiakkaallemme Rockwool Finland Oy:lle työntekijää monipuolisiin varastotehtäviin. Työssä on mahdollisuus aloittaa heti, kuitenkin viimeistään tammikuun alkuviikoilla. Kyseessä on alkuun 6kk määräaikaisuus kauttamme, mutta hyvin työssä pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Näytä meille siis kykysi! Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 06:00 – 18:00 välille ja työ on kokoaikainen. Varasto sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Kivistönkorventie 3, 01730 Vantaa.

Työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanotto, purku ja keräily sekä muut varaston toimintaa täydentävät tehtävät. Käytössäsi on SAP-järjestelmä, joka on helppokäyttöinen ja nopeasti opittavissa. Työtä tehdään sekä sisä- että ulkotiloissa vastapainotrukeilla, joissa on tehokkaat lämmitys- sekä ilmastointilaitteet.

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista työntekijää, jolta löytyy mielellään jo aikaisempaa varasto- tai trukkikokemusta. Erityisesti aikaisempi kokemus vastapainotrukista katsotaan eduksesi. Paikka avautuu tiiviiseen sekä huumorintajuiseen tiimiin, joten tärkeintä meille on oikeanlainen persoona sekä reipas ote työhön.

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.