(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä päivävuoroon Pistesarjoille
Pistesarjat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Etsitkö itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa varastoalalta? Kiinnostaisiko sinua työskennellä pienessä ja motivoituneessa työporukassa?

Minkälainen työnkuvasi tulisi olemaan?

Haemme Espoon Järvenperään Pistesarjat Oy:lle vahvistusta nelihenkiseen varastotiimiin. Työssä pääset työskentelemään monipuolisesti eri työtehtävissä, kuten listoilla tapahtuvassa tuotteiden keräilyssä, pakkauksessa ja lähettämisessä. Työssä käytetään myös säännöllisesti tietokonetta, johon merkataan esimerkiksi lähtevien tuotteiden tuotenumerot sekä mahdolliset rahtikulut. Työpaikalla on myös käytössä erilaisia trukkeja, joita käytetään päivittäin.

Milloin?

Tarve varastotyöntekijälle on heti ja etsimme pitkäaikaista sekä kokoaikaista varastotyöntekijää. Työ on alkuun määräaikainen kahdeksan kuukauden ajaksi, mutta hyvällä työntekijällä on aito mahdollisuus rekrytoitua tämän jälkeen asiakkaamme kirjoille. Kesäviikonloput voit viettää vaikka mökillä, sillä työaika tässä tehtävässä on arkisin klo 8-16.

Mitä etsimme?

Haluamme löytää tehtävään henkilön, joka tulee hienosti toimeen pienemmässä työporukassa. Tehtävässä pärjää ahkera ja omatoiminen henkilö, joka pitää omalta osaltaan hyvää ilmapiiriä työpaikalla yllä. Aikaisempi varastokokemus ja etenkin kokemus erilaisista trukeista on erittäin suotavaa. Myös tietotekniset taidot katsotaan eduksi tehtävää hakiessa.

Miksi hakea?

Pääset työskentelemään mukavassa ja motivoituneessa työporukassa päivävuorossa. Työpaikalla pääset tekemään monipuolisesti erilaisia varaston työtehtäviä ja jossa sinua autetaan aina tarpeen vaatiessa.

Kuulostiko tehtävä juuri sinulle sopivalta? Jätä siinä tapauksessa hakemuksesi pian, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.