(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä päivätyöhön Lohjalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

 

Etsimme lohjalaiselle valmistavan teollisuuden yritykselle varastotyöntekijää päivätyöhön. Työsuhde olisi alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus Adeccon kautta, jonka jälkeen tahtotilana on vakinaistua asiakasyrityksen palvelukseen.

 

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta varastossa työskentelystä ja trukinajotaitoa sekä halukkuutta sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea tarkkuutta, huolellisuutta, joustavuutta sekä yhteistyökykyä. Sinulta löytyy lisäksi halua ja kykyä oppia uusia asioita sekä reipasta asennetta työtä kohtaan.

 

Tehtäviin kuuluu monipuolisesti varaston eri työvaiheet tuotteiden keräilystä, pakkaukseen ja toimitukseen. Työssä käytetään päivittäin sähkötrukkeja. Työ sisältää myös tietokoneen käyttöä ja asiakasyrityksen toiminnanohjausjärjestelmän hallintaa, joten tehtävässä tarvitaan riittävää IT-osaamista. Työaika on arkisin klo 7:00-15:00, mutta joustavuus työaikojen suhteen on ehdoton etu.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön sekä monipuolisen työnkuvan kattavalla perehdytyksellä tehtäviin. Töiden arvioitu aloitus on elokuun aikana, mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen kotisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.