(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, päivätyö, Pirkkala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyöntekijää Pirkkalaan.

Tehtäviin kuuluu elintarvikkeiden keräily ja pakkaus (työskentelylämpötila on 4-6 astetta). Tehtävässä ei edellytetä aiempaa kokemusta varastotyöstä. Trukinajotaito on eduksi muttei välttämätöntä. 

Työtehtävässä pärjää reippaalla ja toimeen tarttuvalla asenteella. Työ sopii hyvin esimerkiksi työuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle. 

Kyseessä on aluksi osa-aikainen (25 h/vko), arkisin tehtävä päivätyö jonka olisi tarkoitus muuttua kokoaikaiseksi (38 h/vko) lokakuun alussa. Palkkaus on kaupanalan työehtosopimuksen mukainen.

Työ alkaa nopealla aikataululla, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat puolen vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella ja jatkossa voi olla mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Maria Soukka, Nordic Henkilöstöpalvelut, maria.soukka@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!