(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä päivätyö Järvenpäähän
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Etsimme teknologiateollisuuden yritykselle varastotyöntekijää Järvenpäähän. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta töiden onnistuessa voi olla mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta varastotyöstä, sekä trukkikokemusta. Kattonosturin käyttökokemus on ehdottomasti eduksi. Sinulla on reipas ja työtäpelkäämätön asenne, etkä pelkää uusia haasteita tai vastuunottamista osaamisen karttuessa. Hakijoilta vaaditaan vähintään perustasoinen suomen kielen taito.

Työtehtäviin kuuluu tavaroiden siirtelyä trukeilla, sekä paljon koneistettujen osien suojaamista ja pakkaamista. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa voit kehittää osaamistasi kohti vastuullisempia työtehtäviä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimi nopeasti sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Pirkka Lind puh. 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi

Miksi töihin Adeccolle?

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.