(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, Pågå Oy -Helsinki
Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy
Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå Oy on yli 20-vuotias tapahtumarakenteiden suunnitteluun, toteutukseen ja kalustevuokraukseen erikoistunut yritys. Olemme vuosittain mukana toteuttamassa satoja tapahtumia pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla, aina festivaaleista hienoimpiin yritystapahtumiin. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Konalassa.
Toimenkuva
Haemme nyt Tuotanto- ja työntekoyhtiö Pågå:lle oma-aloitteista ja tehokasta varastotyöntekijää vakituiseen työhön, jonka aloitus olisi vuodenvaihteessa. Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset varastomme työt sujuvassa yhteistyössä muun tiimimme kanssa. Työpäivämme koostuvat asiakastoimeksiantojen mukaisesti tapahtumakalusteiden ja -tarvikkeiden keräilystä sekä tavaran lähetyksistä ja vastaanotosta. Työ sisältää myös kalusteiden huolto- ja ylläpitotehtäviä.
Odotamme sinulta
Arvostamme, jos sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta varasto- ja trukkityöskentelystä, mutta myös uraansa aloittavilta otetaan mielellään hakemuksia vastaan. Tehtävä edellyttää aloitekykyistä ja toimeen tarttuvaa työtapaa, sekä yhteistyökykyistä ja palveluhenkistä asennetta. Tuotamme laadukasta palvelua asiakkaillemme, jonka perustana tehokas työmme vaatii toimivaa tiimityötä ja sujuvaa kommunikointia.
Muut tiedot
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Varastotyöaikamme on tyypillisesti noin klo 9-17, mutta toimimme joustavasti erityisesti sesonkiaikoinamme. Toimitilamme sijaitsevat Konalassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Toivottavasti kiinnostuit - lähetäthän hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi ja liität mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP:llä Viljo Julkunen, puh. 050 389 8747.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.