(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Oy Ovako Ab:lle
Oy Ovako Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Oy Ovako Ab on Ruotsissa ja Suomessa toimiva japanilaisomisteinen koneenrakennusterästen valmistaja, jonka asiakkaita ovat kuulalaakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuus. Tuotannon pääraaka-aine on kierrätysteräs, josta valmistetaan tankoja, putkia, renkaita ja puolivalmiita komponentteja.

Etsimme asiakkaallemme Oy Ovako Ab:lle LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Olet osa ison kansainvälisen yrityksen varaston tiimiä. Työskentelet asiakasyrityksen logistiikassa, otat vastaan tavaraa ja hoidat hyllytystä. Tehtäviin kuuluu myös keräilyä ja lähetystoimintoja. Käytössä työssä on sekä vastapaino että nelitietrukki. Yrityksen tuotteet ovat isokokoisia metallituotteita, joten ethän pelkää siirrellä esim. pitkiä ja painavia metalliputkia.

Sinulla on taustalla tehtävään sopiva koulutus tai olet kerryttänyt jo kokemusta monipuolisista logistiikan työtehtävistä, kuten tavaran vastaanotosta, lastauksesta ja hyllyttämisestä. Trukinajotaito on ehdottomasti eduksesi, erityisesti vastapaino ja nelitietrukin osaaminen. Tarvittaessa trukinajotaito voidaan kuitenkin kouluttaa. Myös työturvakortti on hakijalle plussaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään ison teollisuusyrityksen varastolla.
Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää nyt aluksi vuoden 2019 loppuun. Mahdollinen jatko tarkistetaan yrityksen tilanteen mukaan alkutalvesta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Hae tehtävää pikaisesti, käsittelemme hakijoita jo hakuaikana!
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Sanna Heikkilä, puh 0405753208, sanna.heikkila@adecco.fi