(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Oy Kontino Ab:lle Tampereelle
Oy Kontino Ab, Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2018

Haemme teräksen myyntiin ja käsittelyyn erikoistuneelle suomalaiselle perheyritykselle Oy Kontino Ab:lle Tampereen Myllypuroon kesätyöntekijää varastotöihin.

Asiakasyrityksemme kouluttaa uuden työntekijän työtehtäviinsä, joten tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdallaan ja aito halu oppia.

Työssä pääset itsenäisessä roolissa hoitamaan ison teräsvaraston päivittäisiä työtehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu erilaisten terästuotteiden ja keräilyä, sekä purku- ja lastaustöitä. Töitä tehdään päivävuorossa

Toivomme hakijoilta metalli- tai varastoalan kokemusta opintojen myötä ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. Olet voinut hankkia alan osaamista myös aiemman työkokemuksen myötä. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi kone- ja rakennustekniikan tai tuotantotekniikan opiskelijoille. Hoitaessasi työsi hyvin, sinulle voidaan tarjota mahdollisuutta kesätöihin myös seuraavana kesänä.

Voit tutustua työtehtäviin tarkemmin ao. videon kautta ja mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat valitulle henkilölle sopivan aikataulun mukaan toukokuun mittaan.

Esittelyvideo osoitteessa:

https://youtu.be/kbCj2UJqNCk