(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä, osa-aikainen (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Etsimme nyt asiakasyritykseemme osa-aikaista varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vantaan Tammistoon. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Työtä on tarjolla vähintään kahtena päivänä viikossa (15–37,5 h/viikko). Vakiovuorot ovat maanantaisin ja tiistaisin klo 8-16.

Työtehtäväsi on monipuolinen pitäen sisällään kaikki pienvaraston työt mm. saapuvan tavaran vastaanotto, kuorman läpikäynti ja purkaminen, hyllytys, keräily, rahtikirjojen teko, lähtevän tavaran pakkaus sekä autoon lastaus. Työssä käytetään työntömasto- ja lavansiirtotrukkia sekä varasto-ohjelmistoamme. Aiempi kokemus varasto- ja/tai lähettämötyöstä katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen.

Odotamme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita. Arvostamme lisäksi täsmällistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä reipasta asiakaspalveluasennetta.

Tarjoamme:
• Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen reilussa ja luotettavassa yrityksessä
• Monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan
• Siistit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
• Kattavan perehdytyksen tehtävään

Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle tai uransa alkuvaiheessa olevalle työntekijälle, jolla on mahdollisuus tehdä osa-aikaista työtä esim. opintojensa ohessa.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.