(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Okmeticille
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Pidätkö fyysisestä työstä, jossa pääset tekemään monipuolisesti erilaisia varastotehtäviä? Kiinnostavatko sinua myös vesilaitostehtävät? Tässä on oiva tilaisuus juuri sinulle!

Haemme nyt VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Vantaalle.

Työssä pääset tekemään varaston yleisiä tehtäviä, kuten hyllytystä, tavaran vastaanottoa ja trukin käyttöä. Pääset osalliseksi toimituserien pakkaamiseen sekä kemikaalien käsittelyyn. Kokemuksen karttuessa on mahdollista päästä oppimaan myös vesilaitosprosessiin liittyviä tehtäviä.

Toivomme sinulta ennen kaikkea innokasta asennetta. Etenkin ahkeruus ja halu tehdä fyysistä työtä ovat avainasemassa tämän tehtävän kannalta. Aikaisempi varastoalan kokemus on plussaa, mutta sitä emme edellytä. Tämän lisäksi työssä vaaditaan nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen varastoalan työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä eteenpäin tehtävässäsi. Työssäsi pääset näkemään suuren yrityksen toimintaa ja aloittaessasi saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työ on päivätyötä, mutta toivomme, että pystyt tarvittaessa työskentelemään myös vuorotyössä. Työ alkaa sopimuksen mukaan heinä- tai elokuussa.

Kiinnostuitko? Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit täytä hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 22.7.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi