(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Nurmijärvelle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Etsitkö joustavaa osa-aikatyötä opintojen tai toisen työn oheen? Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään mukavassa ja siistissä työympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa, tämä paikka on juuri sinulle!

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä asiakkaallemme Nurmijärvelle. Tarjoamme monipuolista työtä eri osastoilla. Työtehtäviä ovat mm. keräily, pakkaus, laadunvalvonta ja muut vaihtelevat varastotehtävät. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa varastoalan työkokemusta, sillä tarjoamme kaikille työntekijöille laadukkaan perehdytyksen työtehtäviin. Hakemamme henkilöt ovat reippaita, oma-aloitteisia ja tunnollisia. Tässä työssä asenne ratkaisee!

Työvuorot painottuvat arkipäiville klo 6-22 välille, mutta myös satunnaisia yövuoroja voi olla tarjolla. Töitä on 1-5 vuoroa viikossa asiakkaan tarpeen ja sinun käytettävyytesi mukaan. Aloitus työssä on syyskuun aikana ja etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka pystyvät sitoutumaan ainakin ensi kevääseen saakka. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!