(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Nurmijärvelle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018

Etsitkö varastotöitä Nurmijärveltä? Haluaisitko päästä aloittamaan työt heti, ja työskentelemään siistissä logistiikkakeskuksessa viihtyisässä työympäristössä?

Asiakkaamme Nurmijärveltä hakee reippaita ja oma-aloitteisia varastotyöntekijöitä moderniin logistiikkakeskukseensa. Työtehtävät koostuvat monipuolisista varastotöistä, ja sisältävät saapuvan tavaran vastaanottoa, keräilyä, hyllytystä sekä lähettämötyötä. Myös muut varaston yleiset työtehtävät ovat mahdollisia. Varasto on moderni, ja töitä tehdään mm. tablettiohjatun keräilyn avulla ja näyttöpäätteisiä trukkeja käyttäen. Erilaiset trukit kuten matalakeräilytrukit, vastapainotrukit sekä pinontavaunut ovat käytössä varastossa.

Työ on 2-vuorotyötä viikkokierrossa, vuorojen ollessa klo 6-14 ja 14-22. Voimme tarjota sinulle oman halukkuutesi ja tilanteesi mukaan joko kokoaikaisen tai osa-aikaisen työsuhteen. Palkkaus tehtävässä on Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen. Työsuhde solmitaan aluksi ainakin kuudeksi kuukaudeksi eteenpäin, mutta hyvin tehtävässä pärjäävillä henkilöillä on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme vakituisesti.

Toivomme sinulta reipasta, huolellista ja tarkkaa työotetta sekä motivaatiota varastotöitä kohtaan. Kokemus varastotyöstä ja trukkityöskentelystä ei ole välttämätöntä, vaan asenne ratkaisee - sinut tullaan perehdyttämään työtehtäviin. Työ on suhteellisen fyysistä ja siksi edellytämme hakijoilta myös hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävässä menestyminen vaatii myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi välittömästi. Aloitus on heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.