(Poistunut julkaisusta)

VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Naantali
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Suomen Viljava on Suomen johtava viljan varastointi- ja käsittelypalveluja tuottava yritys. Suomen viljan viennistä ja tuonnista kolme neljännestä kulkee Viljavan satamavarastojen kautta. Viljava käsittelee ja varastoi myös mm. puupellettiä sekä muita biotaloustuotteita. Lisäksi yritys tekee alihankintavalmistusta elintarvike-, rehu- ja kemianteollisuudelle. Viljavalla on 19 toimipistettä 16 paikkakunnalla kattavasti eri puolilla Suomea. Viljava on viimeisen kolmen vuoden aikana toteuttanut laajan investointiohjelman vastatakseen entistä paremmin asiakkaiden odotuksiin. Tänä päivänä Viljava on toimintojaan jatkuvasti yhdessä asiakkaidensa kanssa kehittävä innovatiivinen yritys. Viljavan juuret ulottuvat itsenäisyyden alkuun vuoteen 1918, jolloin tehtävänä oli turvata osaltaan juuri itsenäistyneen Suomen ruokahuoltoa. Vuosisadan aikana on kehittynyt valtava osaaminen viljan varastoinnissa ja käsittelyssä, josta viljavalaiset ovat ylpeitä. Tällä hetkellä Viljavalla työskentelee noin 60 henkilöä ja viime vuoden liikevaihto oli noin 17 milj. euroa. Lisätietoja yrityksen kotisivuilta www.suomenviljava.fi

 

Etsimme asiakkaallemme erittäin vaihtelevia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita sisällään pitävään työhön pelotonta varastotyöntekijää.  Työpaikka sijaitsee aurinkoisen Naantalin satamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Varastotyöntekijän toimenkuva on hyvin monipuolinen sisältäen töitä sekä prosessiohjauksesta, valvomotyöskentelystä että kuljetusten vastaanottamisesta. Korkean paikan kammon omaavia henkilöitä tehtävä voi hirvittää, sillä välillä työtehtäviä tehdään korkealla. Vaihtelevat tehtävät pitävät sisällään myös laboratoriossa työskentelemistä, laivan kannella urakoimista, erilaisten työkoneiden ajamista. Näihin töihin valittu henkilö saa opastusta. Tehtävä edellyttää sen pienen sisäisen ”MacGyverin” esilletuloa, sillä välillä joudut ratkomaan mitä eriskummallisia asioita. Samalla työn vaihtelevuus pitää varmasti sinut virkeänä, vaikkakin satunnaisesti työpäivät saattavat venyä iltaan asti, esimerkiksi viljalaivan lastauksessa auttaessa.

Ensimmäisien kuukausien aikana kokeneet kollegasi opastavat sinut perusteellisesti työn saloihin. Työntekijät Suomen Viljavassa viihtyvät erinomaisesti työssään ja pääasiallinen tehtävistä pois siirtyminen tarkoittaa eläköitymistä.

Tehtävässä seuraavista asioista on etua:
- kokemus prosessiohjauksesta ja valvomotyöstä
- kokemus traktorien, trukkien ja erilaisten työkoneiden ajamisesta
- joustavuus, sillä välillä töitä voi satunnaisesti olla iltaisin ja viikonloppuisin
- kekseliäisyys ja ongelmanratkaisukyky

Tarjoamme erittäin monipuoliset työtehtävät, hyvin mukavat työkaverit ja parhaimmassa tapauksessa hyvin pitkän työuran. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa marras-/joulukuussa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowergroupin Rekrytointikonsultti Esko Saurio puh. 040 647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.