(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä Motonetille
Go On Vantaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Motonet on suomalainen autovaraosien ja -tarvikkeiden, työkalujen sekä kodin ja vapaa-ajantuotteiden erikoisliikeketju. Motonet on 100-prosenttisesti suomalaisen Broman Group -konsernin tytäryhtiö. Konsernissa toimii kolme tytäryhtiötä: Varaosamaailma Oy, Motonet Oy ja Broman Logistics Oy.

Oletko sinä hyvällä asenteella varustettu tekijä Motonetin remmiin? Löytyykö sinulta tarkkuutta, huolellisuutta ja opit nopeasti uusia asioita? Omistatko ajokortin? Oletko sinä fyysisesti hyvässä kunnossa ja hoidat työsi reippaasti?
Jos vastasit useampaan kohtaan KYLLÄ, niin saatat olla juuri etsimämme henkilö.
Haemme nyt sesongin ajaksi Motonetille Espooseen kaltaistasi henkilöä

VARASTOTYÖNTEKIJÄKSI

Työhön sisältyy renkaiden siirtämistä hyllystä vaihtoon ja pestyjen renkaiden toimitusta varastoon. Varastolla vaaditaan myös trukkiajotaitoa sekä tietoteknistä osaamista.
Eduksi katsomme logistiikka-alan koulutuksen tai varastoalan kokemuksen.

Töitä Motonetillä olisi tarjolla sesongin ajaksi maaliskuusta aina toukokuulle saakka. Työvuorot sijoittuvat 7.30-17.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laita heti hakemusta tulemaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tarvittaessa Go On toimistolta arkisin klo 8.30-16.30 puh. 020 779 8893, vantaa@go-on.fi. Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Go On Vantaa on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.