(Poistunut julkaisusta)

Varastotyöntekijä monipuolisiin työtehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Oletko sinä reippaan asenteen omaava, kehittymishaluinen kaveri valmiina monipuolisiin varaston työtehtäviin.

Etsimme asiakkaamme Tuusulan Jusslassa sijaitsevaan moderniin ja lämpimään varastoon motivoitunutta varastotyöntekijää. Työtä tehdään vuoroviikoin aamussa ja illassa, aamuvuoron ollessa kello 6-14 ja iltavuoron 14-22. Työskentely tapahtuu arkisin.

Pääasiallisesti työskentelysi tulee tapahtumaan keräilyssä sekä vastaanotossa. Kiinnostusta trukkityöskentelyyn työntekijällä täytyy löytyä, sillä työssä pääset käyttämään sekä lavansiirtovaunua, että vastapainotrukkia. Aikaisempi kokemus trukeista ei ole välttämätöntä, sillä tarjoamme laadukkaan perehdytyksen työtehtäviin. Toivomme sinulta reipasta työotetta, aikaisempi kokemus varastolta katsotaan eduksesi.

Tarjolla on aluksi määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus, joka kestää huhtikuulle 2019 asti. Määräaikaisuuden aikana sinulla on erinomainen mahdollisuus näyttää kyntesi, joka tarjoaa mahdollisuuden jatkaa töissä vuorotteluvapaan sijaisuuden jälkeen. Työ on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakkaamme kirjoille.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittymään ja saamaan kokemusta monipuolisista varaston työtehtävistä nuorekkaassa ja kannustavassa porukassa. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus saada jalkaa oven väliin vuorotteluvapaan sijaisuuden aikana ja päästä käsiksi pitkäaikaiseen työsuhteeseen huipputiimissä.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eduksi luettavat asiat: Aikaisempi kokemus varastolta